+- +-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Stats ezBlock

Members
Total Members: 2
Latest: Michael
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 28
Total Topics: 28
Most Online Today: 1
Most Online Ever: 4
(August 14, 2014, 05:22:30 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 1
Total: 1

Author Topic: Bug Abusing (BA)  (Read 8 times)

Admin

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 24
    • View Profile
Bug Abusing (BA)
« on: August 22, 2014, 07:18:13 am »
Bug Abusing (BA) е искористување на баг во своја корист.

1. Што е Bug:
Bug е грешка во GameMod на сервер која може да е во корист на играч и да се злоупотребува а може и да е грешка во некој object.

2. Што треба да направиш кога пронајдеш Bug:
Искористување на Bug е строго казниво затоа треба штом пронајдете да пријавете на Admin и да добиете награда,во спротивно ако го искористете ке ви биде одземена добивка и ке бидете дупло казнети.

3. Каде да пријавете Bug:
Доколку пронајдете bug пријавете го на Admin по приватна порака бидејки доколку го ставите на форум некој ке прочита и ке има време да го искористи.

Share on Facebook Share on Twitter


 

+-Recent Topics

Spawn Kill (SK) by Admin
August 22, 2014, 07:27:06 am

[Додатно правило] /try за средување by Admin
August 22, 2014, 07:25:35 am

Врската на IC/OOC by Admin
August 22, 2014, 07:23:41 am

Бонус: /me /do by Admin
August 22, 2014, 07:21:40 am

Bug Abusing (BA) by Admin
August 22, 2014, 07:18:13 am

Користење на Department/Family Chat. by Admin
August 22, 2014, 07:16:21 am

Правило за отварање на тема & тема со доказ by Michael
August 22, 2014, 07:14:43 am

In Character / Out of Character by Admin
August 22, 2014, 07:13:40 am

Име Презиме Ingame by Admin
August 22, 2014, 07:10:13 am

Одбивање RolePlay by Admin
August 22, 2014, 07:08:50 am