+- +-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Stats ezBlock

Members
Total Members: 2
Latest: Michael
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 28
Total Topics: 28
Most Online Today: 1
Most Online Ever: 4
(August 14, 2014, 05:22:30 pm)
Users Online
Members: 0
Guests: 1
Total: 1

LegendarySchool Правила, Проблеми сервер/форум

No New Posts Известувања

Тука ќе ве известуваме за сите новости.

Moderator: Admin

3 Posts
3 Topics

Last post by Admin
in Сервер IP Адреса
on August 13, 2014, 06:47:31 am

No New Posts Support

Секој проблем што го имате на сервер со account или било што пријавете го тука.

Moderator: Admin

2 Posts
2 Topics

Last post by Admin
in Правило за барање модера...
on August 13, 2014, 06:59:27 am

LegendarySchool RolePlay Gaming

No New Posts RolePlay Gaming (RPG)

Сите правила, дискусии и новости ке ги најдете тука. Строго мора да се почитуват овие правила.

Moderator: Admin

0 Posts
0 Topics

Last post by Admin
in Spawn Kill (SK)
on August 22, 2014, 07:27:06 am

Child Boards: Новости, RolePlay Дискусија, RolePlay правила, Евенти

Општо

No New Posts Помош

Доколку ви е потребна помош може да побарате тука.

Moderator: Admin

1 Posts
1 Topics

Last post by Admin
in Правило за отварање тема...
on August 13, 2014, 07:17:33 am

No New Posts Купувам/Продавам

Доколку продавате имот или сакате да најдете да купите може да пронајдете повеќе во ова тема.

Moderator: Admin

1 Posts
1 Topics

Last post by Admin
in Правило за отварање тема...
on August 13, 2014, 07:22:51 am

No New Posts Идеии и Предлози

Предложете ни некоја идеја.

Moderator: Admin

1 Posts
1 Topics

Last post by Admin
in Прочитај пред отварање н...
on August 13, 2014, 07:24:06 am

No New Posts Галерија

Тука може да ставате слики,видео од сервер.

Moderator: Admin

1 Posts
1 Topics

Last post by Admin
in Прочитај пред отварање т...
on August 13, 2014, 07:27:57 am

No New Posts LegendarySchool™

Тука може да најдете повеќе за LS™ исто така може да пофалите или да се пожалите на некого.

Moderator: Admin

0 Posts
0 Topics

Child Boards: Пофалби и поплаки на админ тим

Кршење Правила

No New Posts Кршење правила

Тука може да пријавите доколку некој прекршува правила

Moderator: Admin

0 Posts
0 Topics

Last post by Michael
in Правило за отварање на т...
on August 22, 2014, 07:14:43 am

Child Boards: IC и OOC пцовки, Кршење на RolePlay

LegendarySchool Кафе

No New Posts LegendarySchool Cafe

Moderator: Admin

0 Posts
0 Topics

Child Boards: Multimedia i Download, Спорт, Мистерии и надприродно, Хумор, Филмови и серии, Музика, Технологија, Игри, Чет
No New Posts Скриптање

Сите заинтересирани кој сакат да научат да скриптат и да изработуват МТА мапи може тука да научат.

Moderator: Admin

0 Posts
0 Topics

Child Boards: Дискусија во врска со скриптање, SA-MP мапи, Туторијали, ГамеМодови, Филтерскрипти
No New Posts ГТА СА Модови

Тука ке најдете се во врска со модови за GTA San Andreas

Moderator: Admin

0 Posts
0 Topics

Child Boards: Туторијали за модови, Download на модови, Дискусија
No New Posts Fan Art

Тука може да изработувате слики во фотошоп да ставате туторијали и слично

Moderator: Admin

0 Posts
0 Topics

Child Boards: Туторијали, Дизајнерски резултати, Дискусија и Прашања, Дизајнерски алатки
  • No New Posts
  • Redirect Board

Legendary School - Info Center

Forum Stats Forum Stats

28 Posts in 28 Topics by 2 Members. Latest Member: Michael
Latest Post: "Spawn Kill (SK)" ( August 22, 2014, 07:27:06 am )
View the most recent posts on the forum.
[More Stats]

Users Online Users Online

0 Guests, 0 Users

Most Online Today: 1. Most Online Ever: 4 (August 14, 2014, 05:22:30 pm)

Users Online

:

+-Recent Topics

Spawn Kill (SK) by Admin
August 22, 2014, 07:27:06 am

[Додатно правило] /try за средување by Admin
August 22, 2014, 07:25:35 am

Врската на IC/OOC by Admin
August 22, 2014, 07:23:41 am

Бонус: /me /do by Admin
August 22, 2014, 07:21:40 am

Bug Abusing (BA) by Admin
August 22, 2014, 07:18:13 am

Користење на Department/Family Chat. by Admin
August 22, 2014, 07:16:21 am

Правило за отварање на тема & тема со доказ by Michael
August 22, 2014, 07:14:43 am

In Character / Out of Character by Admin
August 22, 2014, 07:13:40 am

Име Презиме Ingame by Admin
August 22, 2014, 07:10:13 am

Одбивање RolePlay by Admin
August 22, 2014, 07:08:50 am